Werkwijze

Om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen, doorloopt elk ontwikkelingstraject van een nieuwe of hernieuwde website 4 stappen.

Inventarisatie

Allereerst kijken we met u wat de doelstelling van uw site is en welke doelgroep u wilt bereiken. U kunt uw wensen aangeven op het gebied van logo's, lettertypen, maar ook de algemene sfeer en uitstraling die u uw site wilt geven. Desgewenst kan een bestaande website of huisstijl worden geïntegreerd in het nieuwe produkt.

Ontwerp

Met alle informatie wordt een voorontwerp gemaakt, een proof-of-concept. Hier gaat het voornamelijk om de vormgeving van de site, plaatsing van teksten, navigatie, etc. In dit stadium kunt u actief invloed uitoefenen op de vormgeving van uw site.

Implementatie

Als het proof-of-concept gereed is, gaan wij aan de slag om de daadwerkelijke site te bouwen. Dit gebeurt op een van onze servers. Om u als opdrachtgever inzicht te geven in de ontwikkeling en waar nodig extra aanwijzingen te kunnen geven, kunt u inloggen op ons systeem en de site zelf testen gedurende het ontwikkelingsproces.

Oplevering

Als de bouw tot een goede website heeft geleid, wordt de site opgeleverd. Wij kunnen de site aan u overdragen, maar het is ook mogelijk om de hosting door ons te laten verzorgen. In ieder geval zorgen we voor de aanmelding bij de meeste zoekmachines om uw site zoveel mogelijk bezoekers te laten trekken.

 
Wilgenstraat 38 | BERGAMBACHT | T 0182 712035 | F 0842 264646