Webhosting

Hosting

Om webpagina's te kunnen weergeven is een webserver noodzakelijk. Veelal wordt deze zogeheten hosting op externe computerparken verricht die dicht bij een hoofdader (backbone) van het internet staan. Op die manier krijgen bezoekers van uw pagina's snel uw pagina voorgeschoteld.

Rekening houdend met uw wensen, kunnen we voor u een eigen pakket samenstellen. Dit op basis van onder andere de gewenste diskruimte, performance, snelheden, backups, database, webserver en het dataverkeer.

Webhosting begint al bij 2 euro per maand! Naast het hosten van de webpagina's kunnen we ook uw domeinnaam registreren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Netwerk

Sciver.net biedt betrouwbare hostingfaciliteiten op twee verschillende locaties in Amsterdam (Schuberg Philis datacenter, Schiphol-Rijk en Telecity Redbus, Amsterdam-Zuidoost), dichtbij de Amsterdam Internet eXchange, één van de grootste knooppunten op het internet. Een snelle verbinding is dus gegarandeerd. De servers zijn uitgerust met Linux en FreeBSD als OS en werken uiterst stabiel: de beschikbaardheid (uptime) is groter dan 99,99%. We bieden naast virtuele hosting (met meerdere gebruikers op een server), ook co-located en dedicated servers aan.

 
Wilgenstraat 38 | BERGAMBACHT | T 0182 712035 | F 0842 264646